avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DEMISIE ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DEMISIE ADMINISTRATOR

Va rog sa imi spuneti daca administratorul unei asociatii de proprietari in urma demisiei, mai face incasari si plati, pana la preluarea administratiei de alta persoana. Suntem cu restantieri, cu hotarari judecatoresti, urmand sa se actioneze cu executorul pt. recuperarea sumelor restante, si se ajunge la inchiderea furnizarii de apa rece.
A mai fost oprita odata.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:53, 22 Noiembrie 2015
Probabil de la depunerea demisiei si pâna la expirarea termenului , că nu poti sa lași administratia peste noapte adm. isi executa mandatul pâna la expirarea termenului din contract .
Dv. ca asociatie trebuia să căutați un inlocuitor in acest timp dacă nu a-ți reușit conform legii 230/2007 atribuțiile adm. sunt preluate de comitetul executiv care va prelua atribuțiile fostului adm.
Demisie inseamna ca a fost sub un contract de munca: exista un preaviz de 15 zile.
Pentru fluenta preluarii cotelor individuale de intretinere ,pentru a se asigura neacumularea de debite,este de preferat ca administratorul demisionar sa continuie activitatea pana la momentul preluarii documentelor de catre noul administartor de imobil
@ ynocentta
Pentru interesele mele personale am respectat un contract de mandat sau de munca de la expirarea termenului nu mai am nici o obligație față de asociație .
DraghiciMaria112 a scris:
Va rog sa imi spuneti daca administratorul unei asociatii de proprietari in urma demisiei, mai face incasari si plati, pana la preluarea administratiei de alta persoana.

Daca administratorul dumneavoastra si-a dat demisia, dumneavoastra ne puteti spune daca acesat mai face sau nu incasari si plati, pana cand si in ce conditii. Care este realitatea? mai face sau nu incasari si plati?
Suntem cu restantieri, cu hotarari judecatoresti, urmand sa se actioneze cu executorul pt. recuperarea sumelor restante, si se ajunge la inchiderea furnizarii de apa rece.
Toate aceste aspecte se rezolva de presedinte si membrii comitetului executiv si nu de administrator, indiferent ca aveti sau nu administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea asociatiei de locatari 2014Elena 2014Elena Va rog sa ma ajutati cu informatii legale .Suntem in situatia de desfiintare a asociatiei de locatari care cuprinde mai multe blocuri pentru ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)
Presedintele a demisionat georgeiuly georgeiuly Presedintele a demisionat si nici un proprietar nu vrea sa fie presedinte. Eu doresc sa vand apartamentul si nu are cine semna adeverinta de la asociatie, ca ... (vezi toată discuția)