Buna ziua!!
In oct 2011,m-am angajat la o firma, care deschisese de curand un punct de lucru in Brasov,ei avand sediu central in Bucuresti.In aprilie 2013,am ramas insarcinata si in august 2013 am intrat in concediu de odihna si apoi direct in prenatal pana am nascut(noiembrie 2013).zilele de concediu de odihna mi-au fost date doar pana in luna august din anul respectiv.ar mai trebui sa imi dea pana la sfarsitul anului?as m-ai beneficia de zilele de odihna?Firma intre timp a inchis(2014)puctul de lucru din Brasov,automat si desfintarea postului meu, sediul ramanand in Bucuresti.Eu pe data de 28 oct 2015 inchei C.I.C si stiu ca pana atunci, trebuie sa fac o cerere, ca doresc incetare suspendarii contractului si ca revin la lucru,numai ca eu avand domiciuliul in Brasov, nu ma pot duce in Bucuresti.Ar putea sa ma bage in somaj?tinand cont ca eu nu ma pot duce la Bucuresti si in cat timp ma poate baga in somaj?Ce obligatie are angajatorul fata de mine si bineinteles si eu ce conditii ar trebui sa indeplinesc fata de ei.
Va multumesc!!