multumesc mult chiar mia fost de ajutor raspunsul dumneavoastra .....:flowersblue:cu ajutorul unor prieteni imi rezolv problema ....sper ca intr-o saptamana sa am sentinta pusa cu apostila .iar pasi urmatori ma puteti indruma dumneavoastra????cam cat timp mai dureaza in romania recunoscuta aceasta sentinta ???multumesc anticipat inca o data !!!o seara placuta !!!
buna seara !!!ma numesc FLORI,am fost casatorita in Turcia ,apoi am venit in Romania cu gandul de a ramane pe teritoriul Romaniei ,mi-am legalizat actele de casatorie si in Romania ,apoi din motive personale m-am intors din nou in turcia unde am locuit aproape 8 ani dupa care m-am intors in tara ,fara el cu gandul de a-l parasi definitiv.asa am stat separati din 2007 pana in 2012 .EL a dat divort de mine cu ajutorul unei procuri catre o avocata pusa de el pentru mine ,suntem divortati in Turcia DAR nu si pe teritoriul Romaniei. Aici m-am lovit de un obstacol care nu stiu daca am sa mai pot trece! Apostila de la Haga, divortul in Turcia a fost in 2012 eu de el nu mai dau nu-l mai gasesc sa ma poata ajuta cu apostila asta, am dat de o avocata si imi cere 500 de euro!!! Ca sa-mi puna apostila si sa-mi traduca in turcia actul de divort in romaneste !!!e posibil asa ceva???? va intreb pe voi ??? cat poate sa coste practic o stampila oameni buni ca sa o puna pe hotarare??? doaaaamneeee ajutati-maaa sunt disperata !!!X-(X-(X-(X