Multumesc si eu pentru floricica :)
Sper ca sentinta din Turcia este definitiva; pe copia dvs. ar trebui sa fie o stampila, ceva, din care sa reiasa acest lucru. Oricum banuiesc ca nu v-ar apostila-o daca n-ar fi definitiva, deci verificati acest lucru.
Apoi, rugati prietenii sa se intereseze si de procura. Nu cred ca se poate sa mearga in numele dvs. fara sa fie imputerniciti printr-un act notarial.
Dupa ce primiti sentinta aveti de parcurs o procedura care se numeste
exequator. Se face prin Tribunalul de care apartine locul dvs. de domiciliu, cititi aici detalii:
[ link extern ]
Nu cred ca in faza aceasta v-ati putea descurca fara ajutor de specialitate. Nu e nevoie de acte multe dar daca cererea de exequator nu este facuta cum trebuie o sa va fie respinsa.
Daca vreti sa aflati cat ar costa puteti folosi Bursa de servicii Avocatnet; pentru cei care cer oferte este un serviciu gratuit. Cred ca veti primi oferte de la mai multi avocati deci puteti alege si in functie de onorariu:
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Pasii sunt acestia:
click pe Drept Civil -> completati in campul Descrierea problemei ''Cerere Exequator divort Turcia (sentinta apostilata)'' -> click pe Selectati judetul si alegeti judetul dvs. apoi trimiteti cererea de oferta.