avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate alex110788

Activitate alex110788

Buna imi poti spune te rog frumos cum ai procedat sa apelezi laMINISTERUL D EXTERNE? Eu am o copie veche de buletin al fostului sot si stiu orasul unde traieste ..dar cum procez intru pe site la Minsterul de interne sau dau email?multumesc!

geoanna a scris:

Pe mine nu m.a costat nimic sa ii aflu adresa.Ce.i drept stiam orasul unde locuiesti,fost loc de munca din orasul respectiv.Cu toate datele avute se apeleaza la Ministerul de Externe (cnp,nume,numele parintilor+ copie dupa sentinta+ orasul unde locuieste,poate un fost loc de munca) De curand am discutat cu o doamna care si.a tradus sentinta in germana si a trimis.o la tribunalul din orasul unde locuieste tatal copilului.Astfel a obtinut adresa lui,pentru ca avea nevoie de ea pentru a i se elibera Anexa I (urmeaza sa il execute silit pentru neplata pensiei alimentare in strainatate) ...A cheltuit 80 lei tradus + trimiterea actelor.Nu mi se pare foarte costisitor

Buna ziua inrtampin si eu o problema..acum 1 an si ceva sotul a fost la primarie la o licitatie pt un teren la noi in oras asta pt ca nu detineam locuinta personala si am zis sa ne luam in concesiune o bucata de teren pt ca in timp sa ne construim o casuta pe el...terenul licitat era destinat pt constructi de case fiind un nou cartier in oras..am obtinut teren cu taxa de concesiune pe 25 de ani am platit garantie si tot ce a fost pe anul trecut..intre timp in viata noastra s /a mai schimbat cate ceva..eu aveam la primarie depus dosar pt ANL; si dupa 10 ani am avut norocul sa primim ..noi nestiind ca vom primi ANL am demarat si unele proceduri pt teren..am facut roiectul am ridicat un gard..ANL cica avem posibilitatea sa il cumparam ..vreau sa stiu aveti idee daca cei de la primarie ma pot impiedica sa am si ANL si terenul pe viitor? noi nu am vrea sa pierdem nici ANL pt ca am investit si aici bani pt a ne putea muta pt ca stateam in chirie..nici terenul pt ca am facut investii si acolo...redeventa nu e tocmai o suma mica si o dam in fiecare an..daca nu platesc un an sau intarzii imi pot lua terenul sau va trebui sa aiba hotarare judecatoreasca?
buna ziua ! vreau sa va cer o parere:.. st divortata de 6 ani iar fostul sot nu si-a platit deloc pensia alimentara pt fiul nostru..am tot facut sesizari la politie dar degeaba acestia l-u scos de sub urmarire penala pe motiv ca este plecat in strainatate..as putea sa il decad din drepturile parintesti? mentionez ca acesta la divort nu s-a prezentat si copilul mi-a fost incredintat mie pt crestere si educare..el nu poarta absolut deloc leg cu fiul sau