Buna ziua inrtampin si eu o problema..acum 1 an si ceva sotul a fost la primarie la o licitatie pt un teren la noi in oras asta pt ca nu detineam locuinta personala si am zis sa ne luam in concesiune o bucata de teren pt ca in timp sa ne construim o casuta pe el...terenul licitat era destinat pt constructi de case fiind un nou cartier in oras..am obtinut teren cu taxa de concesiune pe 25 de ani am platit garantie si tot ce a fost pe anul trecut..intre timp in viata noastra s /a mai schimbat cate ceva..eu aveam la primarie depus dosar pt ANL; si dupa 10 ani am avut norocul sa primim ..noi nestiind ca vom primi ANL am demarat si unele proceduri pt teren..am facut roiectul am ridicat un gard..ANL cica avem posibilitatea sa il cumparam ..vreau sa stiu aveti idee daca cei de la primarie ma pot impiedica sa am si ANL si terenul pe viitor? noi nu am vrea sa pierdem nici ANL pt ca am investit si aici bani pt a ne putea muta pt ca stateam in chirie..nici terenul pt ca am facut investii si acolo...redeventa nu e tocmai o suma mica si o dam in fiecare an..daca nu platesc un an sau intarzii imi pot lua terenul sau va trebui sa aiba hotarare judecatoreasca?
Buna seara
loredana ioanesi
Ma numesc Loredana,si sunt din Suceava.In 2002 de la primaria din comuna Udesti SV s-au dat in parte locuri de casa pentru cei ce au dorit si mama mea a fost ... (vezi toată discuția)