avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters371848

Activitate ContSters371848

va multumesc am inteles dar in acest caz cum ramane cu declaratia victimei la spital...deci in cazul acesta se poate vorbi de marturie mincinoasa si luare de foloase?...daca nu exista martori ce plangere se mai poate face?
va multumesc am inteles dar victima la spital a declarat ca a cazut...deci nu a declarat ca a fost accidentata!!
..multumesc dar in cat timp se mai poate depune acesta declaratie?....si care sunt urmarile ambelor parti?....mentionez ca prietena mea insusi ea la transportat la spitalul din Buzau...stat cu el pana la terminarea investigatiilor...la dus la medicul de familie pt concediul medical apoi s au inteles la suma respectiva de bani pe care i a imanato..ce e de facut in acest caz...nu a fost parasirea de la locul accidentului din motiv ca victima a fost transportata la spital chiar de catre prietena mea
Buna ziua am o intrebare zilele trecute prietena mea a a avut un mic incident ...a lovit pe cineva pe trecerea de pietoni ...a fost dus la spitalul din Buzau..unde a declarat ca a cazut....i sa u facut investigatii de unde a rezultat ca are o contuzie la cot...victima a cerut o suma de bani pt intelegere...mai poate depune plangere daca la unitatea de primiri urgente a declarat ca a cazut?..multumesc