avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate ionmoni

Activitate ionmoni

Răspuns la discuția contract de imprumut
pentru ca nu iam anapoiat bani mai aveam de primit 2600 lei pana an ziua lichidari pe card mia bagat 500 lei si mia zis ca nu mia mai intrat 2600 ca a dat firma la altcineva si iel ami da cat vrea
buna ,va rog daca ma puteti ajuta , am muncit la un patron cateva luni bani nui luam la timp mia dat 2000 lei cu contract de anprumut nam de unde sai dau bani ce pot pati mia zis cami face plangere la tribunal,va multumesc
Discuție lichidare
buna ,va rog daca ma puteti ajuta ,am fost angajat la o firma prin programul fortis aveam salar brut de 5200 ron luam an mana 3000 luam bani o data la 2 luni dupa 5 luni patronul mia zis ca dat firma la altcineva mai aveam de luat pe 24 de zile banii mi mai dat 500 lei mia zis ca la cine a dat firma iel da cat vrea .Nu trebuia sa ma anunte sa semnez un nou contract? mie mia dat vechiul patron suma de 2000 lei cu contract de anprumut ieu stiam ca mai am de luat bani pe 24 de zile cam 2400 lei din pacate am luat doar 500 si nam de unde sai dau banii ce mia dat an anprumut a zis ca ma da an tribunal ce pot patii,va multumesc