avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate pfaaaa

Activitate pfaaaa

Răspuns la discuția Mucegai la munca
Buna ziua din nou.
Am făcut sesizarea de care mi ați spus și in primul rând nu mi s a răspuns in termen de 30 de zile. Am luat legătura cu sindicatul și liderul acestuia mi a zis ca va cere el răspunsul conducerii școlii. La insistentele acestuia, directoarea adjuncta mi a răspuns in numele ei deși eu adresasem sesizarea consiliului de administrație.
Astfel, mi a răspuns ca școala a organizat o comisie de asigurare a sănătății in munca și au constatat ca lucrările pe care le a fcautbmuncitorul școlii, adică acoperirea suprafețe in care nu e turnată temelia pentru noua clădire in care de 11 ani mi se promite ca se va muta biblioteca, cu niște nailoane , asigura lipsa scurgerii apei pluviale. Bineînțeles ca lucrarea e făcută de un amator deoarece școala a reziliat contractul cu firma care a lăsat balta construcția transformată acum intr o gaura in care se aduna apa de la precipitații și care se scurge prin peretele cu care comunica la demisol , pe holul de care va spuneam.
Nu mi a dat niciun rezultat al vreunei măsurători a umidității sau sa ma asigure ca au luat măcar un dezumidificator.
Al doilea Argument a fost ca se va construi clădirea și se va muta biblioteca acolo(lucru promis de 11 ani).
Mie mi se termina și zilele de cm și când ma voi întoarce la munca nu stiu unde voi sta deoarece acolo nu mi permite sănătate.
Multumesc!
Răspuns la discuția Mucegai la munca
Multumesc frumos de răspuns. Ce as putea face între timp pentru a nu fi necesar sa mai stau in acele condiții toxice. Sa mi iau medical sau exista alta varianta legală ?
Buna ziua. Sunt bibliotecar intr un colegiu si mucegaiul aparut pe tot coridorul din cauza apei de la ploi care s a infiltrat din cauza gropilor de la lucrarile de constructii care nu se mai finalizeaza si au ramas niste gropi adanci in care sta apa. Ce as putea sa fac in aceste conditii pt ca nu se mai poate sta (ma ustura in gat, tuse etc)
BUNA ZIUA, AM PFA SI VREAU SA SCOT DE LA CEC ULTIMA TRANSA DE VENIT DE LA FONDURILE UE; TATAL MEU ARE IMPUTERNICIRE TOTALA PE PFA RESPECTIV PE CONTURILE AFERENTE. AM FOST ZILELE TRECUTE LA CE UNDE AM COMPLETAT ACTULD E TRANSFER AL BANILOR IN CONTUL CURENT, MOMENT IN CARE DNA DE LA GHISEU A OPRIT DEMERSULD E RIDICARE AL BANILOR PE MOTIV CA NUMELE MEU E SCHIMBAT IN URMA CASATORIEI. OK ASTA AM INTELES, DAR TATAL MEU AVAND IMPUTERNICIRE DE CE NU I POATE RIDICA?NIMENI NU A STIUT SA MI DEA TEMEIUL LEGAL IN BAZA CARUIA SUCURSALA JUDETEANA A INTERZIS TUTUROR SUCURSALELOR DIN JUDET SA NE DEA BANII. PRECIZEZ CA VREAU SA INCHID PFA UL DUPA CE PRIMESC TRANSA ASTA ULTIMA.