avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA schimbare nume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA schimbare nume

BUNA ZIUA, AM PFA SI VREAU SA SCOT DE LA CEC ULTIMA TRANSA DE VENIT DE LA FONDURILE UE; TATAL MEU ARE IMPUTERNICIRE TOTALA PE PFA RESPECTIV PE CONTURILE AFERENTE. AM FOST ZILELE TRECUTE LA CE UNDE AM COMPLETAT ACTULD E TRANSFER AL BANILOR IN CONTUL CURENT, MOMENT IN CARE DNA DE LA GHISEU A OPRIT DEMERSULD E RIDICARE AL BANILOR PE MOTIV CA NUMELE MEU E SCHIMBAT IN URMA CASATORIEI. OK ASTA AM INTELES, DAR TATAL MEU AVAND IMPUTERNICIRE DE CE NU I POATE RIDICA?NIMENI NU A STIUT SA MI DEA TEMEIUL LEGAL IN BAZA CARUIA SUCURSALA JUDETEANA A INTERZIS TUTUROR SUCURSALELOR DIN JUDET SA NE DEA BANII. PRECIZEZ CA VREAU SA INCHID PFA UL DUPA CE PRIMESC TRANSA ASTA ULTIMA.

Alte discuții în legătură

Recuperare bani moșteniți dintr-un cont cec bank gabriel32 gabriel32 Buna ziua, In urma decesului bunicii, eu și sora mea am rămas mostenitori (avem certificat de Moștenitor) pe bunurile deținute de aceasta printre care ... (vezi toată discuția)
Procura pentru ridicare banilor de la c.e.c. mihaela2761 mihaela2761 Am nevoie de ajutor. Am pe cineva in Bucuresti care are procura de a ridica pensia mamei mele de la CEC unde are acont. Ultima data cand a ridicat banii ... (vezi toată discuția)
Comision de plata din 2012 carmen8300 carmen8300 Buna ziua.Am luat un credit imobiliar in 2008 si tatal este coplatitor.Atunci lui i s-a deschis un cont curent pentru care pana in 2012 nu s-a perceput nici ... (vezi toată discuția)