avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de plata din 2012
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de plata din 2012

Buna ziua.Am luat un credit imobiliar in 2008 si tatal este coplatitor.Atunci lui i s-a deschis un cont curent pentru care pana in 2012 nu s-a perceput nici un comision.Saptamana aceasta am fost sunata ca trebuie platita o suma pentru acel cont pentru ca din 2012 s-a peceput lunar un comosion de administrare.Am fost sa vad despre ce e vorba si am intrebat de ce nu am fost anuntata pana acum.Mi-au spus ca ar fi trimis o instiintare postal dar eu nu am primit nimic si tinand cont ca eu luna de luna platesc rata in acel loc mi se parea normal sa ma anunte.Este normal ca sa ma anunte dupa 3 ani,eu ducandu-ma acolo luna de luna?Suma nu este mare dar situatia nu mi se pare normala?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:03, 29 Ianuarie 2015
Raspunzand strict la intrebare : Nu este normal asa ceva, insa este o practica a bancilor de a mai ciuguli de unde se poate, oricat se poate. Nu uitati ca putin de la multi, face mult.
De ce acum, dupa aproate 3 ani? Ca sa nu intervina prescriptia extinctiva la 3 ani. Dupa cum vedeti sunt atenti la toate detaliile (care sunt in favoarea lor; la restul trebuie sa fiti atent dvs.)
Multumesc.Oricum sunt hotarata sa ma mai interesez si sa merg mai departe in cazul in care sucursala de la care am luat imprumutul nu vrea sa inchida contul.Pentru ca am fost la alta sucursala si a spus ca dupa ce e achitata suma contul se poate inchide
Aveti de tras, astia nu inchid conturi nici pentru persoane fizice decedate sau la persoane juridice radiate (nu este nicio exagerare) ...in speranta ca vor gasi vreun mostenitor sa plateasca. Bafta!
Ignorati banca. Am avut cel putin 2 asemenea conturi si inca astept bancile sa ma anunte cat le datorez pentru nimicul pe care l-au facut in toti anii cand nu am folosit conturile goale - au trecut 5-7 ani.
Tatal dvs. poate sa faca o notificare bancii prin care sa ii invedereze ca nu a semnat nicio cerere de deschidere de cont si ca intentioneaza sa reclame abuzul la protectia consumatorilor. Contul se va inchide. E un produs nesolicitat.

Alte discuții în legătură

Poprire pe tot salariu tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Acum doi ani am luat doua credite de consum de la doua banci, unul dintre el fiind un pic mai mic si cu un termen de rambursare ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Datorie vanduta la agentia de recuperare andasz andasz Situatia este urmatoarea: In anul 2007 am incheiat la banca un Contract de Cont Curent persoane fizice, la acest contract am incheiat ulterior un act aditional ... (vezi toată discuția)