avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de plata din 2012
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de plata din 2012

Buna ziua.Am luat un credit imobiliar in 2008 si tatal este coplatitor.Atunci lui i s-a deschis un cont curent pentru care pana in 2012 nu s-a perceput nici un comision.Saptamana aceasta am fost sunata ca trebuie platita o suma pentru acel cont pentru ca din 2012 s-a peceput lunar un comosion de administrare.Am fost sa vad despre ce e vorba si am intrebat de ce nu am fost anuntata pana acum.Mi-au spus ca ar fi trimis o instiintare postal dar eu nu am primit nimic si tinand cont ca eu luna de luna platesc rata in acel loc mi se parea normal sa ma anunte.Este normal ca sa ma anunte dupa 3 ani,eu ducandu-ma acolo luna de luna?Suma nu este mare dar situatia nu mi se pare normala?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:03, 29 Ianuarie 2015
Diana Persa a scris:
... sa ii invedereze ca nu a semnat nicio cerere de deschidere de cont si ca intentioneaza sa reclame abuzul la protectia consumatorilor. Contul se va inchide. E un produs nesolicitat.

Se va inchide ... imediat, da, da ... :)) Ce produs nesolicitat? Daca tatal este coplatitor din 2008 (nu ati citit?) ...atunci in 2008 a semnat un contract cu banca in care sigur este trecut si faptul cum se face plata si ce conturi se deschid, dna avocat. Problema userului este ca de ce nu i-a anuntat banca (adica de ce nu i-a tras de maneca in fiecare luna "aveti un cont deschis pe numele coplatitorului", ori banca nu face asa ceva ...tocmai ca sa adune bani de la clientii care sunt legati de ei prin credite si ipoteci). Asa ca nu are ce sa caute la protectia consumatorului caci "hartia vorbeste".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe tot salariu tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Acum doi ani am luat doua credite de consum de la doua banci, unul dintre el fiind un pic mai mic si cu un termen de rambursare ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Datorie vanduta la agentia de recuperare andasz andasz Situatia este urmatoarea: In anul 2007 am incheiat la banca un Contract de Cont Curent persoane fizice, la acest contract am incheiat ulterior un act aditional ... (vezi toată discuția)