avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate cosstelos67

Activitate cosstelos67

Am citit mai multe raspunsuri pe forumul dumneavoastra.Eu locuiesc in Slobozia -Ialomita.In acest oras aproximativ 70%din locatarii scarilor de bloc daca nu mai multi au gaze contorizare separata,apa contorizata separat ,gunoiul putem sa-l platim separat , la scara blocului nostru femeia de serviciu nu avem ,facem cu randul pe scara sau o singura persoana face curateni . Mai ar ramane daca excludem gunoiul lumina de pe scara,si cheltuieli de administratie.De ce sa nu pot pleca din aceasta asociatie?Am fost la biroul de la primarie care este un indrumator si ne spune ca ne trebuie hartie la mana ca de la asociatie in caz ca vindem apartamentul,si a ajutorului de incalzire pe timp de iarna.De vandut nu cred ca am sa vand in urmatorii zeci de ani apartamentul,iar la incalzire nu ma incadrez .

concluzia ce rost mai are asociatia la noi pe scara???In conditiile cand ei nu sunt in stare sa-si recupereze datoriile de la unii propietari, iar ajutoare sau sa puna un bec pe scara nici atat, tot ce s-a facut pe scara s-a facut cu bunavointa unor vecini sau am platit din buzunarul nostru.Spuneti ca nu pot sa ma retrag.exista in Dreptul Juridic o lege care sa-ti impuna acest lucru?
Cred ca daca legea este asa de partinitoare ar trebui cel putin in cazul nostru sa fie schimbata sau dati-mi dumneavoastara o sugestie cum as pute sa plec ,printr-o hotarare judecatoreasca sau pur si simplu sa ma duc la administratie si sa ma retrag printr-o hartie simpla srisa.