avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate antoniofacaldo

Activitate antoniofacaldo

Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și tatăl în noi.2013. În anul 2012 (mai), tatăl meu a luat de la banca bancpost un credit de consum în valoare de 17.100lei fără să gireze cu nimic (și fără giranți) decât cu salariul de pe fluturaș. Acum câteva luni am făcut succesiunea după ambii părinți la notar și am certificatul de moștenitor, fapt care m-a ajutat să mă înscriu la fisc.Toate bunurile care se aflau pe numele părinților mei acum sunt pe numele meu. Aș dori să aflu dacă mă poate executa silit banca(bancpost) deși ei nu și-au asumat nici un risc ne făcându-i tatălui meu asigurare de viață iar în contractul de împrumut pe numele tatălui meu este o clauză zic eu abuzivă în care se zice că titularul contractului de împrumut girează cu toate bunurile mobile și imobile. Banca nu are cunoștință de bunurile mobile sau imobile avute de tatăl meu la momentul respectiv (2012), fiind pe numele lui, acum în prezent fiind pe numele meu. Menționez că în prezent sunt la zi cu rata de la bancă a tatălui meu. Nu văd motivul pentru care aș continua să plătesc la bancă dacă titularul împrumutului nu mai are nimic pe numele lui. Mă poate executa banca sau nu??? (p.s. se poate lega banca de faptul că moștenitorul moștenește și activul și pasivul???). Aștept un răspuns profesionist. Mulțumesc anticipat.