Bun, deci am platit analizele inml. Au trecut 2,5 luni..cat mai dureaza sa aflu cat am avut in sange?8
Olyahosu a scris:
Buna seara,
Joia trecută am consumat alcool, apoi am mers cu masina sa predau ceva unei foste colege si Cand m-am intors am pierdut controlul volanului și am intrat într-un gard care separă linia de tramvai. Rezultatul: 0,57mg/l. Analizele de la INML nu au ajuns. Nu stiu daca le pot plăti eu sau nu. Stiu ca probabil valoarea va ieși peste 1, ceea ce se încadrează ca infractiune. Nu am nicio scuza dar am condiții atenuante: in 13 ani de permis nu am avut niciun punct de penalizare, am un serviciu stabil, nu am nicio altă problemă cu legea. As vrea sa stiu daca as putea plăti analizele la INML sa grăbesc putin procesul si unde sa caut un avocat Sa Ma reprezinte in fata procurorului si a instanței în cazul probabil in care se va ajunge acolo. Am tot citit situații în care nu s-a mers pe urmarire penala dar nu vreau sa imi fac speranțe.
Orice sfat e binevenit, mustrările mi le-am făcut eu deja de cand am hotarat sa nu mai consum niciun fel de alcool și să îmi asum consecintele, asa cum vor veni ele.
Multumesc anticipat.
Ps: dacă aveți recomandări de avocați buni pe această speță, va rog sa imi recomandați.