avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturi de autor ce depasesc plafonul de 12 salarii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturi de autor ce depasesc plafonul de 12 salarii minime brute

Buna seara,

Ce obligatii de plata revin unei persoane angajate cu cim care obtine si venituri din drepturi de autor de la acelasi platitor, a caror valoare depaseste valoarea celor 12 salarii brute minime, in decursul unui an? Se mai platesc sau nu CAS si CASS in acest caz?

Multumesc anticipat, Olga Hosu
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Olyahosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olyahosu , utilizator 10:59, 7 Februarie 2019
Va rog sa cititi materialul de la adresa urmatoare [ link extern ]
Nimeni? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Taxe venituri extrasalariale claudius022 claudius022 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu informatii cu privire la taxele pe veniturile extrasalariale? Sunt angajat full time (programator) iar pe langa asta am si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar trebui sa platesc ... slimline.infratrainer slimline.infratrainer buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar trebui sa platesc cas si cass anul viitor pentru un venit net de 1800 ron/luna adica 21.600 pe ... (vezi toată discuția)