am primit o fisa a postului acum 20 zile insa peaceasta scrie clar: angajatul trebuie sa indeplineasca obiectivele de vanzari (necomunicate) si de asemenea ca analiza activitatii se face o data la 6 luni...
Sunt angajat nou la o companie pe perioada nedeterminata, incepand din 12.08.2015. Contractul l-am semnat pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile. Intrucat jobul este de agent vanzari si rezultatele vin dupa o perioada am negociat inclusiv un bonus lunar penru primele 3 luni care sa nu imi afecteze veniturile datorita mutarii in alta firma (a fost respectat). Am inceput activitatatea, am inceput sa prospectez si incep sa vad eventualele rezultate care sa imi asigure si comisioane pe langa fix (inclusiv patronul a insistat ca dupa 6 luni se pot face bani)
Azi m-am treit (03.11.2015) ca incepand cu data de 09.11.2015 nu mai am job intrucat a trecut perioada de proba. Ce pot sa fac? Am clienti ce vor fi implementati dupa ce voi pleca (deci comisionul nu mai ajunge la mine), am oferta scrisa pe email ca am beneficiu masina de serviciu full time insa de o luna mi-a fost luata si data la un tehnician ce o avea lovita si nu am putut sa imi desfasor 100% activitatea. Astept opinii sunt dispus sa actionez chiar in instanta angajatorul, am plecat de la un job dupa 2 ani si m-am trezit... trimis acasa. Mentionez ca pe toata perioada nu mi s-a dat vreun test, nu mi s-a comunicat vreun target pur si simplu au zis ca gata!