Nu, acesta nu a purtat nici o discuție cu părinții mei,deși a cumpărat casa de câteva luni bune, dacă și-ar fi exprimat dorința ca părinți mei sa își pună geamuri mate nu ar fi fost nici o problemă, atunci când a cumpărat casa de la rudele noastre aceste geamuri existau, putea sa își exprime doleanțele și se rezolva, însă acesta nu a spus nimic iar acum fără nici un fel de avertisment a blocat geamurile, chiar și cel de la baie care este mat, la întrebarea părinților mei de ce a făcut lucrul acesta , domnul a binevoit sa le aducă doar injurii părinților mei, da este corect ce spuneți însă părinți mei au avut cu sora tatălui acord prin notariat, deci au construit legal, cel puțin asa cred ca un acord prin notariat este un lucru legal
Bună ziua, am nevoie un sfat și va relatez pe scurt istoricul pentru care va solicit,părinții mei au făcut o înțelegere (cu sora tatălui cu care au fost vecini) prin notariat sa poată construi pe hotarul vecinătății,au construit o bucătărie și o baie cu ferestrele aferente,în înțelegerea notariala nu au specificat ca vor pune ferestre , însă mătușa mea nu a avut nimic contra ca ei sa își pună ferestre, acum câțiva ani sora tatălui a decedat iar soțul și copiii au vândut casa, noi propietari după o perioada de câteva luni au acoperit cu placi osb geamurile părinții iar aceștia nu mai beneficiază de lumina naturala și nici nu mai pot deschide geamurile, menționez ca la baie au geamuri mate, va întreb dacă este legal ceea ce au făcut acești noi proprietari și dacă nu ce putem face legal ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns .
buna seara,doresc sa stiu daca soacra mea are dreptul la pămantu lmostenit de socrul meu de la tatal lui,mentionez ca socrul meu este decedat si are împreuna cu soacra mea 3 copiii,nici unul nu mai au alți copii,