Buna ziua ,in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in val.3100euro,am platit rate pana in anul 2013 apoi din motive grave financiare nu am mai platit .In prezent lucrez la o alta societate (nu aceea din perioada la care s - a intocmit creditul),acum cateva zile s - a primit un plic pe adresa societatii de la un biriou de executor prin care este somata sa-mi faca poprire pe salariu de 1/3 (in plic se afla o infiintare poprire si o incheiere de incuviintare a executarii silite facute de o societate de recuperari cu sediul in Amsterdam prezentata de un birou de avocatura din Bucuresti)in documente sunt mentionate sume care reprezinta creditul restant 1900 si 991 euro reprezentand dobanzi si comisioane la care se adauga dobanzi si comisioane aferente debitului potrivit titlului executoriu ,pana la data achitarii efective+2015lei reprezentand cheltuieli de executare silita, reprezentand creanta creditoarei din Amsterdam.Rugamintea mea este sa-mi dati un sfat referitor la asta pentru ca mi s-a sugerat sa fac contestatie la executare .As avea sanse sa rezolv ceva, sa-mi dimunueze din sumele inscrise in acel ordin de executare? Multumesc