avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate iuaioana

Activitate iuaioana

multumesc pentru raspuns...
buna ziua, intrebarea mea este daca o persoana cu dizabilitati care primeste pensie de urmas, poate sa primeasca si pensia de invaliditate? adica este legal sa se primeasca amandoua pensiile sau trebuie sa renunte la una dintre ele?
multumesc :sorry:
Răspuns la discuția persoane cu handicap angajate
exact asta a facut... a dat-o pe mama , care era angajata ca insotitor in somaj pe simplul fapt ca eu m-am angajat si a spus ca sunt in ilegalitate, eu lucrez de un an cu contract de munca... am de gand sa ii arat domnului primar cine are dreptate, doar ca am vrut sa ma asigur ca nu are dreptate pt. ca incepuse sa semene indoiala si in mintea mea... multumesc pentru ajutor
Răspuns la discuția persoane cu handicap angajate
multumesc, asa stiam si eu pana cand primarul din comuna mea a spus ca atata timp cat vreau sa muncesc inseamna ca nu am nevoie de indemnizatia de handicap... ce sa spun, asta e incurajare din partea lor...
buna ziua... am si eu o intrebare....sunt o persoana cu handicap grav, gradul 1 + insotitor, am un handicap locomor si sunt in scaun cu rotile, doresc sa ma angajez, mentionez ca la birou pot sa lucrez pentru ca daca imi sunt afectate picioarele nu inseamna ca nu merge capul. vreau sa stiu daca imi pierd indemnizatia de handicap +indemnizatia de insotitor daca ma angajez? nu am angajat pe nimeni ca asistent personal, banii de insotitor ii primesc eu...
ce vreau sa stiu este ca este legal sa iau indemnizatia de insotitor si in acelas timp si salar? la pensia de invaliditate am renuntat deja!!:)