multumesc, pentru opinie ! problema e ca am nevoie de ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca acesta e purul adevar. desi ,ramin muuuuuuulte intrebari la care nu exista un raspuns cerebral. ca de exemplu : de ce nu s-a cerut testul de paternitate inainte de nasterea copilului ? (pentru ca e posibil si asta) eu nu stiam ca poarta copilul meu , ca nu se ajungea aici. sunt privatizat ,am productie , am vinzari, am profit . deci , nu se pune problema banilor . , ci a defaimarii , ,,,,,,a compromiterii. eu chiar sunt un om de buna credinta , am discernamint . de ce sa trebuiasca sa pozez in TATAL TICALOS ??????????????
cind spun paternitate falsa ,ma refer la faptul ca testul ADN ARATA CA EU SUNT TATAL FETITEI, dar dupa calculele mele (de 2 ani) nu are cum . e o minciuna. Daca ea stia ca fetita este a mea , de ce a trecut-o pe numele altui barbat ?
Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarele intrebari : cind se cere de catre instanta stabilirea paternitatii unui copil, nu ar fi normal ca la testari sa fie prezenti 2 barbati ? Am sa detaliez subiectul. Cu 2 ani in urma am cunoscut o fata, am avut o relatie, nu am locuit impreuna si care s-a terminat prin plecarea ei intr-un concediu in DUBAI in care nu am mai stiut nimic despre ea. Intre timp m-am casatorit si am aflat si despre ea ca, la fel e casatorita (nelegitim )si ca are o fetita.Fetita poarta numele barbatului cu care ea se afla in concubinaj. Si culmea de 6 luni m-am trezit tirit prin tribunal ca eu as fi tatal copilei .Am cerut efectuarea testului de paternitate, unde nu mi s-au recoltat decit mie, mamei si fetitei probe. Barbatul cu care locuieste si cu care a fost in concediu in Arabia ,nu a fost testat si nici ,nu a solicitat vreo examinare.Asadar,mama m-a racolat pe mine din multitudinea de barbati din anturajul ei ,m-a declarat tatal biologic al copilului , ceea ce si testele au dovedit si acum imi cere pensie alimentara. Nu inteleg atitudinea barbatului ! Daca stia ca fetita nu este a lui , de ce a trecut-o pe numele lui ? Daca a acceptat-o , de ce permite mamei sa-l BATJOCOREASCA si sa spuna public ca nu este el tatal copilei? Sunt cumva vorbiti si vor sa ma stoarca de bani ?Spuneti-mi dumneavoastra , ce explicatie exista pentru aceasta ,chiar cred INEDITA situatie?