avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Activitate Anescumihai

Activitate Anescumihai

Răspuns la discuția Paternitate falsa
multumesc, pentru opinie ! problema e ca am nevoie de ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca acesta e purul adevar. desi ,ramin muuuuuuulte intrebari la care nu exista un raspuns cerebral. ca de exemplu : de ce nu s-a cerut testul de paternitate inainte de nasterea copilului ? (pentru ca e posibil si asta) eu nu stiam ca poarta copilul meu , ca nu se ajungea aici. sunt privatizat ,am productie , am vinzari, am profit . deci , nu se pune problema banilor . , ci a defaimarii , ,,,,,,a compromiterii. eu chiar sunt un om de buna credinta , am discernamint . de ce sa trebuiasca sa pozez in TATAL TICALOS ??????????????
Răspuns la discuția Paternitate falsa
cind spun paternitate falsa ,ma refer la faptul ca testul ADN ARATA CA EU SUNT TATAL FETITEI, dar dupa calculele mele (de 2 ani) nu are cum . e o minciuna. Daca ea stia ca fetita este a mea , de ce a trecut-o pe numele altui barbat ?
Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarele intrebari : cind se cere de catre instanta stabilirea paternitatii unui copil, nu ar fi normal ca la testari sa fie prezenti 2 barbati ? Am sa detaliez subiectul. Cu 2 ani in urma am cunoscut o fata, am avut o relatie, nu am locuit impreuna si care s-a terminat prin plecarea ei intr-un concediu in DUBAI in care nu am mai stiut nimic despre ea. Intre timp m-am casatorit si am aflat si despre ea ca, la fel e casatorita (nelegitim )si ca are o fetita.Fetita poarta numele barbatului cu care ea se afla in concubinaj. Si culmea de 6 luni m-am trezit tirit prin tribunal ca eu as fi tatal copilei .Am cerut efectuarea testului de paternitate, unde nu mi s-au recoltat decit mie, mamei si fetitei probe. Barbatul cu care locuieste si cu care a fost in concediu in Arabia ,nu a fost testat si nici ,nu a solicitat vreo examinare.Asadar,mama m-a racolat pe mine din multitudinea de barbati din anturajul ei ,m-a declarat tatal biologic al copilului , ceea ce si testele au dovedit si acum imi cere pensie alimentara. Nu inteleg atitudinea barbatului ! Daca stia ca fetita nu este a lui , de ce a trecut-o pe numele lui ? Daca a acceptat-o , de ce permite mamei sa-l BATJOCOREASCA si sa spuna public ca nu este el tatal copilei? Sunt cumva vorbiti si vor sa ma stoarca de bani ?Spuneti-mi dumneavoastra , ce explicatie exista pentru aceasta ,chiar cred INEDITA situatie?