avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate Viking89

Activitate Viking89

Unde as putea gasi modificarile ulterioare facute la legea 230/2007?Legat de asociatie si penalizari? Va multumesc
Am si eu o nelamurire legat de asociatie..in 2013 tatal meu nu a mai platit asocitatia,si tot asa s-au adunat..iar cand am merg anul trecut sa platesc mi s-a spus ca de fapt nu e suma care era scrisa jos pe foaie ce la ea se adauga penalizari...si in concluzie penalizarile erau aceeasi suma cat era pe o luna respectiva..cum se poate asa ceva??deci daca pe luna ianuarie aveam 300 ron de plata..penalizarea era tot 300..stiu ca e 0,2 la suta si se calculeaza la o luna dupa ce trece luna respectiva..deci din martie..daca dam exemplu Ianuarie..Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti cum pot sa fac...Din cate am inteles este legea aceea ca nu mai sunt obligatorii penalizarile...dar nu stiu daca e aprobata! Si de 2 saptamani mi-a venit o foaie..cum ca daca nu platesc toata suma..voi fi dat in judecata si voi suporta cheltuieli si se v-a sfarsi cu executare silita..adica voi pierde apartamentul...O zi buna