avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate tocsicoc

Activitate tocsicoc

In acest moment, fetita are pasaport Polonez, si poate parasi tara fara nicio problema. Nu a fost intrebata niciodata la vama daca eu sunt sau nu de acord. Fetita are 9 ani si a fost insotita de mama ei de fiecare data cand a parasit tara.
Noi avem acelasi domiciliu (proprietatea mea) din momentul casatoriei si pana acum. Fetita are 9 ani, si suntem implicati in educatia si cresterea ei la fel. Daca paraseste tara impreuna cu fetita, inainte de terminarea procesului este legal? Poate face asta?
Buna ziua, sunt casatorit cu un doamna din Polonia. Casatoria a avut loc in Romania. In urma casatoriei avem un copil, nascut in romania. La presiunea sotiei, am dat o declaratie notariala prin care am acceptat ca fetita noastra sa poata obtine documente poloneze. Acum fetita are pasaport si cetatenie romana si poloneza.
Intrebarea mea este, in caz de divort fetita, chiar daca va fi incredintata mamei, poate parasi Romania (fara acordul meu)? Pot anula declaratia notariala? Ce pot face pentru a impiedica parasirea Romaniei de catre copil?