Sotul meu a facut un credit in 2008 si ipoteca era apartamentul in care locuiam.In 2013 sotul a decedat si de atunci ma judec cu banca deoarece m-am trezit cu o asigurare facuta pe mine(in calitate de coplatitor) si pe care nu am semnat o eu ci sotul.El era imprumutatul.Am luat un maxi credit pentru nevoi personale.Nu am achitat nicio rata de cand a decedat sotul.Sunt in litigiu inca cu banca respectiva si cu toate acestea m-au dat in executare silita.Am preferat varianta darii in plata.Ma incadrez in conditiile darii in plata.Am un baiat de 18 ani.In ce masura va fi afectat si el?Pot lua alt imobil pe el?
Buna ziua,
Astazi am facut notificare la o banca cu privire la darea in plata a unui apartament cu care am girat la un credit.In ce masura pot achizitiona alt imobil,fara credit bancar (si cu ce riscuri) pe numele meu pana la finalizarea dosarului de dare in plata ?
Multumesc!
Sunt de un an si jumatate intr-un proces cu o banca.Aceasta refuza sa depuna inscrisurile care i se cer.In ce mod ma afecteaza sau ma ajuta acest lucru?
Buna ziua,
In anul 2008 am facut un credit la o banca .Sotul meu era imprumutat iar eu (sotia lui) girant coplatitor.In septembrie 2013 sotul meu a decedat .A doua zi dupa inmormantare m-am dus la banca respectiva cu certificatul de deces si am solicitat sa se contacteze firma de asigurari (care asigura creditul in caz de deces).Dupa ce in prima faza m-au pus sa fac un dosar de daune si mi s-a transmis ca a fost aprobat.....am fost anuntata ca asigurarea era de fapt pe numele meu si eu n-am murit (exact asa mi s-a spus).Mi-au pus la dispozitie o copie a asigurarii.Era facuta pe numele meu dar nu era semnata de mine(era semnata de sotul meu si de doamna de la banca).Eu nici macar nu am stiut de existenta acestei asigurari.
De 2 ani traiesc un cosmar.De la decesul sotului eu nu am mai platit nici o rata si sunt in proces cu banca respectiva si cu firma de asigurari.Banca refuza sa depuna inscrisurile care i se cer si procesul se tot amana iar eu si copilul meu traim un cosmar.Am girat cu apartamentul in care locuim si stam cu frica ca intr-o zi o sa ajungem in strada.Care sunt sansele reale de a castiga?
Multumesc mult!