avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Darea in plata!
Discuție deschisă în Executare silită

Darea in plata!

Buna ziua,
Astazi am facut notificare la o banca cu privire la darea in plata a unui apartament cu care am girat la un credit.In ce masura pot achizitiona alt imobil,fara credit bancar (si cu ce riscuri) pe numele meu pana la finalizarea dosarului de dare in plata ?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2016
CatalinaLuca, utilizator
Cel mai recent răspuns: CatalinaLuca , utilizator 11:05, 21 Iulie 2016
Nu prea cred că aveți șanse pentru contractarea altui credit bancar.... eventual dacă dați un avans mare.
Vreau sa ahizitionez un alt imobil dar fara credit bancar.
Da, scuze. În sine, nu aveți probleme privind achiziționarea. Riscurile pot să apară în funcție de clauzele din contractul de credit, clauze ce se referă la garanțiile asumate.
Mai luați în considerare că procesul de dare în plată este posibil să nu fie finalizat.
Vă sfătuiesc să achiziționați imobilul după ce darea în plată a fost finalizată cu succes.
Multumesc mult pentru sfat!
Ați girat s-au l-ați ipotecat în favoarea Băncii? Girul este doar pentru bunuri mobile. Creditul era dat unei persoane fizice sau unei firme? Dacă nu îndepliniți condițiile legii 77/2016, Notificarea va fi respinsă/ ar fi bine să fiți sigur că le îndepliniți înainte de a da în plată.

Alte discuții în legătură

La divort cum se poate imparti firma. lores lores Eu cu sotul suntem in divort. El detine o firma ca administrator unic, eu nu detin nimic din aceasta. A facut credit pe firma, a girat cu casa care e bunul ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea darii in plata teren Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu nevoie de un raspuns privind aplicarea legii darii in plata. Situatia este urmatoarea: Am un credit in CHF pe 25 - 30 ani - echivalentul ... (vezi toată discuția)