avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate vira1986

Activitate vira1986

Discuție auto radiat
Buna ziua
Circuland cu auto cu nr. de Marea Britanie in apropiere de Targoviste, am fost oprit de un echipaj de la serviciul rutier si mi-a fost adus la cunostinta faptul ca auto este radiat din Marea Britanie drept urmare nu are dreptul de a circula pe drumurile publice.
Bineinteles, discutii, nervi, P.V., dovada pt permis 15 zile si ce-o mai urma.
In caz de nevoie imi puteti recomanda un avocat care a mai intalnit astfel de cazuri, eventual din Dambovita (locul evenimentului) sau Prahova (domiciliul meu)?
Nu stiu daca au dovada respectiva si nici in ce consta aceasta.
Buna ziua
- In perioada 17.02.1992-12.04.1993 am lucrat cu carte de munca la Societatea de Imbuteliat CocaCola Bucuresti SRL cu contract de munca 1547/28.02.1992,
- In Martie 2005 am iesit la pensie,
- Initial a fost recunoscuta de catre Casa de pensii si perioada lucrata la CocaCola,
- in Iulie 2012, am primit Carnetul de munca si o adreasa de la Casa de pensii prin care imi solicita "obtinerea vizei ITM pentru perioada 17.02.1992 - 12.04.1993, lucrata la CocaCola", totodata diminuandu-se totalul punctelor de pensie, punctajul mediu anual si bineinteles pensia,
- dupa citeva luni, drumuri Ceptura, Prahova - ITM Bucuresti si multi nervi X-(, mi-au scris pe carnetul de munca, " nu sunt dosarele in arhiva" si nu am obtinut viza,
- In Martie 2013, am obtinut de la CocaCola HBC Romania o adeverinta (cu mentionarea salariului tarifar si a salariului brut realizat) precum ca in perioada respectiva am fost angajatul lor si contractul de munca a fost inregistrat la Camera de Munca,
- Din nou ITM Bucuresti nu pune viza,
- Las Carnetul de munca la CocaCola HBC in ideea ca intre institutii merge altfel decat intre persoane,
- Nici asa nu s-a rezolvat, CocaCola primind acelasi raspuns,
- am facut cerere la ITM , de data aceasta pe mail, acelasi raspuns,
- Cei de la CocaCola au spus ca unica solutie ar fi Instanta de judecata,
- Dar cu cine sa ma judec? Cu Casa de Pensii, cu ITM sau cu CocaCola,
- Cine plateste cheltuielile de judecata, expertize...?
- As putea cere daune?
Va multumesc!