Buna ziua
Circuland cu auto cu nr. de Marea Britanie in apropiere de Targoviste, am fost oprit de un echipaj de la serviciul rutier si mi-a fost adus la cunostinta faptul ca auto este radiat din Marea Britanie drept urmare nu are dreptul de a circula pe drumurile publice.
Bineinteles, discutii, nervi, P.V., dovada pt permis 15 zile si ce-o mai urma.
In caz de nevoie imi puteti recomanda un avocat care a mai intalnit astfel de cazuri, eventual din Dambovita (locul evenimentului) sau Prahova (domiciliul meu)?
Buna ziua
- In perioada 17.02.1992-12.04.1993 am lucrat cu carte de munca la Societatea de Imbuteliat CocaCola Bucuresti SRL cu contract de munca 1547/28.02.1992,
- In Martie 2005 am iesit la pensie,
- Initial a fost recunoscuta de catre Casa de pensii si perioada lucrata la CocaCola,
- in Iulie 2012, am primit Carnetul de munca si o adreasa de la Casa de pensii prin care imi solicita "obtinerea vizei ITM pentru perioada 17.02.1992 - 12.04.1993, lucrata la CocaCola", totodata diminuandu-se totalul punctelor de pensie, punctajul mediu anual si bineinteles pensia,
- dupa citeva luni, drumuri Ceptura, Prahova - ITM Bucuresti si multi nervi X-(, mi-au scris pe carnetul de munca, " nu sunt dosarele in arhiva" si nu am obtinut viza,
- In Martie 2013, am obtinut de la CocaCola HBC Romania o adeverinta (cu mentionarea salariului tarifar si a salariului brut realizat) precum ca in perioada respectiva am fost angajatul lor si contractul de munca a fost inregistrat la Camera de Munca,
- Din nou ITM Bucuresti nu pune viza,
- Las Carnetul de munca la CocaCola HBC in ideea ca intre institutii merge altfel decat intre persoane,
- Nici asa nu s-a rezolvat, CocaCola primind acelasi raspuns,
- am facut cerere la ITM , de data aceasta pe mail, acelasi raspuns,
- Cei de la CocaCola au spus ca unica solutie ar fi Instanta de judecata,
- Dar cu cine sa ma judec? Cu Casa de Pensii, cu ITM sau cu CocaCola,
- Cine plateste cheltuielile de judecata, expertize...?
- As putea cere daune?
Va multumesc!