avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto radiat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto radiat

Buna ziua
Circuland cu auto cu nr. de Marea Britanie in apropiere de Targoviste, am fost oprit de un echipaj de la serviciul rutier si mi-a fost adus la cunostinta faptul ca auto este radiat din Marea Britanie drept urmare nu are dreptul de a circula pe drumurile publice.
Bineinteles, discutii, nervi, P.V., dovada pt permis 15 zile si ce-o mai urma.
In caz de nevoie imi puteti recomanda un avocat care a mai intalnit astfel de cazuri, eventual din Dambovita (locul evenimentului) sau Prahova (domiciliul meu)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:59, 14 Februarie 2018
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti vizualiza catalogul cansultantilor si eventual contactare prin mesagerie privata sau puteti adresa solicitare oficiala direct la baroul local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv de contraventie rutiera dynoviorel dynoviorel buna ziua. in urma cu 3 zile am fost oprit si sanctionat de catre politia Prahova ,circuland pe dn1,pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Am ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Coliziune cu o caruta care a fugit de la locul incidentului ContSters145374 ContSters145374 In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de ... (vezi toată discuția)