buna ziua. in urma cu 3 zile am fost oprit si sanctionat de catre politia Prahova ,circuland pe dn1,pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Am incercat sa explic domnului agent de circulatie ca pietonii nu se aflau in traversare si stateau pe marginea drumului si discutau. eu am incetinit foarte mult pentru ca ii observasem,dar pentru ca nu aveau nici o intentie de a traversa ,am trecut. la circa 50 m de trecere era echipajul de la rutiera si m-au oprit. mentionez ca circulam pe banda 2 ,iar dn1 pe langa cele 2 benzi mai are si un fel de banda de urgentza de aprox 1.5m. nu am semnat procesul verbal pentru ca agentul nu a vrut sa scrie la mentiuni ce aveam de obiectat. in masina cu mine mai aveam o cunostinta care poate sa relateze cele intamplate. eu sunt din Constanta,iar contestatia trebuie sa o fac la Ploiesti,dar trebuie sa astept procesul verbal prin posta. Intrebari:
-pot depune contestatia fara procesul verbal urmand ca apoi sa il adaug la dosar?
-am sanse sa castig aceasta contestatie ,avand un martor,chiar daca se afla cu mine in masina?
Mentionez ca nu am fost filmat si nici nu s-a precizat acest lucru in pv.
Va multumesc anticipat,cu stima si respect.