Angajata de la data de 01.10.2017 cu CIM pe perioada determinata, transformat ulterior de la data de 30.03.2018 in perioada nedeterminata. La data de 30.05.2019 CIM va inceta fie prin demisie fie prin acordul partilor (din motive personale). Data de nastere estimata a copulului este 01.11.2019. Demisia ar influenta beneficierea de indemnizatie?
si inca un mic comentariu....
nu consider ca am gresit.....evenimentul a fost de asa natura ca nu s-a mai putut face nimic, cel putin in partea mea ca sa evit, dar in alta ordine de idei simt ca viata mi a fost pusa in pericol de cineva care are oarecare drepturi de a merge mai repede sau altele, dar in acelasi timp are si sarcina si cred si instruirea necesara sa nu puna in pericol viata celorlalti participanti in trafic oricare ar fi urgenta....
am fost implicat intr-un accident rutier cu o masina de politie, accidentul este cu avarierea celor doua masini. Descrierea evenimentelor ar fi urmatoarea:
am trecut intersectia regulamentar, pe culoarea verde a semaforului, din partea dreapta a aparut inopinant o masina de politie si in urma acestora a avut loc impactul intre cele 2 masini.(eu intrand in partea stanga fata a masinii de politie, care a trecut pe culoare rosie a semaforului) - tot evenimentul nu a durat mai mult de 2-3 secunde iar impactul nu am putut sa-l evit sub nici o forma.
doar in momentul impactului am realizat ca masina avea semnalele luminoase aprinse, nu am auzit nici un semnal sonor.
din spusele agentului, acesta spunea ca se afla in misiune. acesta cred ca a informat evenimentul iar la fata locului a sosit un alt echipaj de politie care a preluat persoana care era cu agentul in masina pentru a o duce la INML pentru probe (pasagerul fuse-se implicat intr-un alt accident). dupa ce am sunat la 112, la cca 5 min. a sosit un alt echipaj de politie care a luat datele despre masini si am fost indrumati la Biroul accidente usoare aferent.
precizez ca intersectia era prevazuta cu camera de luat vederi.
la biroul de accidente am completat formularele, am declarat ca nu am avut cum sa evit evenimentul, agentul de la Birou a facut poze la masini (masina de politie s-a putut deplasa pana la birou, a mea am tractat-o), am solicitat vizionarea imaginilor de la camera de luat vederi,
urmand ca solutionarea sa se faca dupa vizionarea acestora.
mi s-a spus ca eu as fi de vina, ca nu am acordat prioritate,....dar in acelasi timp nici cealalta masina nu s-a asigurat.....din ce s-a spus pe acolo ar putea fi culpa comuna (parca asa a fost exprimarea).
acum astept solutionarea. de la birou am primit o autorizatie de reparatii momentan.
in momentul de fata nu stiu ce sa fac....are cineva solutii sau sfaturi cum sa precedez in continuare?