avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de indemnizatie crestere copil in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie?

Angajata de la data de 01.10.2017 cu CIM pe perioada determinata, transformat ulterior de la data de 30.03.2018 in perioada nedeterminata. La data de 30.05.2019 CIM va inceta fie prin demisie fie prin acordul partilor (din motive personale). Data de nastere estimata a copulului este 01.11.2019. Demisia ar influenta beneficierea de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 13 Aprilie 2019
Perioada eligibila pentru CCC: decembrie2017 - noiembrie 2019

Perioada luata in calcul : decembrie 2017 - mai 2019 (18 luni)

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! referitor la indemnizatie crestere copil. primul ... Nica83 Nica83 Bună ziua! Referitor la indemnizatie crestere copil. Primul copil a facut 2 ani în data de 12.11.2020 Dupa nu mi am dat demisia de la locul de munca. Al ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neplătit Ovid_you Ovid_you Bună, Soția mea urmează să depună dosarul pentru indemnizația creștere copil (data naștere copil 13.05.2019) Perioada lucrata 1 : 2015 - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Roberto12345 Roberto12345 Buna seara. Eu abia am 3luni de contract fiind si primul. In momentul de fata am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma incadrez la indemnizatia ... (vezi toată discuția)