avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna seara. Eu abia am 3luni de contract fiind si primul. In momentul de fata am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma incadrez la indemnizatia pentru cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: Roberto12345 , utilizator 10:57, 23 Ianuarie 2019
Care este data prezumata a nasterii si data inceperii activitatii la acest angajator ?
Contractul l-am semnat in iunie 2018. Iar data nasterii ar fi undeva in mai 2019.
iunie 2017 - mai 2019 este perioada eligibila pentru dvs.

Perioada acoperita ar fi iunie 2018 - mai 2019 ... fix 12 luni necesare pentru a primi indemnizatia pentru CCC.
Am totusi o nedumerire... dat fiindca am.aflat si data nasterii totusi nu sunt lamurita. Daca eu am semnat contractul pe data de 12.06.2018 si nasterea va fi undeva pe 5.05.2019 ma mai incadrez pentru indemnizatie???
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Roberto12345, utilizator
iunie 2017 - mai 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

Luand in calcul perioada iunie 2018 - mai 2019 (12 luni) ..... va mai incadrati pentru indemnizatie.

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Demisia in sarcina MihaelaGA MihaelaGA Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari: -mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)