avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Referitor la indemnizatie crestere copil. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Referitor la indemnizatie crestere copil. Primul ...

Bună ziua! Referitor la indemnizatie crestere copil.
Primul copil a facut 2 ani în data de 12.11.2020
Dupa nu mi am dat demisia de la locul de munca. Al 2 lea copil ar trebui sa apară pana primul copil face 3 ani, adica în octombrie ar trebui sa se nască. La acest moment nu muncesc.
As dori o părere dacă pot lua Indemnizatie crestere copil si pentru a-l 2 lea copil.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 3 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
noiembrie 2019 - octombrie 2021 este perioada eligibila pentru CCC2.

Cand a incetat c.i.m. ?
Si contractul individual de munca a încetat la 13 noiembrie 2020,imediat ce copilul a facut 2 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am lucrat din 2018 pana in 2020 august consecutiv ... Popescu florina Popescu florina Buna ziua! Daca am lucrat din 2018 pana in 2020 august consecutiv si mi am dat demisia,primesc indemnizatie crestere copil? Urmeaza sa nasc in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)