avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate vali_sudoru

Activitate vali_sudoru

nu casa e incuiata aceasta este problema ca am investit acolo si acum nu pot folosi si nici ei nu intretin si nici nu folosesc.multumesc.
daca parintii au plecat de acasa din noiembrie anul trecut au dreptul sa inchida si sa plece,ca pe act spune clar ca sa foloseasca nu sa-l lase asa.am fost la politie sa anunt plecarea lor(eventual parasire de domiciliu) si au spus ca ei nu stiu ce sa faca.de atatea luni nu trebuia sa anunte ca au plecat la alta adresa?cum pot sa pun problema la politie?exista o lege ca au parasit domiciliul?multumesc.
deci parintii acum 2 ani avand clauza de uzufruct viager au impartit abuziv locuinta dupa cum au vrut dansii luand 2camere baie si bucatarie,din aceste 2 camere una era camera copiilor care au fost dati afara fortat,fiind nevoiti sa locuim cu copiii in celelalte 2 camere,acestea fiindu-ne si bucatarie si baie...acum ei au plecat neanuntandu-ne luand toate bunurile si punand lacat pe usi.dat fiind faptul ca in acest act avem si noi drept de folosinta in egala masura.inoi v-a trebuii sa suportam aceste conditii pe tot parcursul clauzei?practic trebuie sa ma conformez in situatii inumane(si pagubit) .conform actului ei nu incalca niciodata legea?trebuie sa existe si o portita ceva .ei acum nu fac decat sa i-si bata joc de noi.ei bine mersi stau linistiti si noi cu un imobil cumparat umblam doar prin curte ca restul este ancuiat.nu cred ca e chiar legal ce fac ei.cumperi un lucru cu bani si beneficiezi de el dupa 20 de ani?

actul a fost cu suma destul de mare,dar problema este ca trebuie sa existe o solutie ca eu am investit bani si actul nu cred ca e facut ca,clauza sa-si bata joc de nudul proprietar.mai ales ca ei au ales sa plece din casa .
am inteles, dar eu ce pot sa fac in acest caz trebuie sa existe o solutie,ei daca vor o sa stea in toata casa sau inchiriaza si eu cu familia sa stau afara?
buna ziua.am un contract de vanzare-cumparare cu clauza uzufruct viager,cu parintii mei.ce pot sa fac in cazul in care parintii mei au abuzat fortat de mai mult de jumatate din locuinta ,eu neputand folosii acea parte din locuinta.acum ei au plecat de buna voie la alta adresa,lasand locuinta incuiata,luand tot ce era acolo. locuinta fiind goala pentru mine este un pericol deoarece nu am fost informat de lasarea in siguranta a locuintei,din punct de vedere gaze,apa,lumina,eu neputand intra acolo.mentionez ca din toata locuinta eu nu folosesc decat doua camere.multumesc.