avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate toni8766

Activitate toni8766

S-ar fi hotarat in adunarea generala, insa fara respectarea cvorumului.Nu a fost selectie de oferte, de altfel nu a putut prezenta nici un exemplu de oferta.Raspunsul a fost "am gasit firma pe net".Lucrarea s-a facut (inlocuire burlane si reparatii acoperis), insa banii nu au fost strinsi la timp, iar acum preseaza cu plata lor, fara insa de a prezenta macar o factura.Tot ce am vazut este un necesar de materiale si costul manoperei, scrise de mana.

Poate o minoritate a comunitatii sa hotarasca pentru toti? Nu era firesc sa faca un tabel in care fiecare sa semeze daca este sau nu deacord cu lucrarea si suma ceruta?
As vrea sa stiu care este modalitatea concreta prin care se contracteaza o firma de reparatii de catre asociatia de proprietari, cum se iau deciziile in aceasta privinta (avand in vedere faptul ca pretul reparatiilor este mare-8oo lei/apartament).In legea asociatiilor de proprietari se specifica doar faptul ca, comitetul trebuie sa tina cont de cost, insa nu scrie si care este procedura.