urmez si depun maine dimineata ordinul prezidential pana la stabilirea custodiei comune a copilului dar nu cu program de vizita...pentru ca nu ma ajuta cu nimic...vreau partea legala cu program de weekend si vacantele jumatate cu mine jumatate din vacante cu mama!
va multumesc pentru raspuns.la asta ma gandeam chiar maine dimineata depun ordonanta.amiabil nu se poate pentru ca mama fetitei nu comunica sub nici-o forma nu vrea si nu lasa copilul sa ma vada decat in prezenta ei cateva minute!in conditiile in care eu chiar m-am ocupat de acest copil..incercand de nenumarate ori sa-l iau in concedii am fost oprit sai nevoit sa iau mama fetitei sau bunicii cu mine!copilul plange cand ma vede si imi repeta ca nu ii place la noua casa.
cum procedez sa imi pot vedea copilul dat fiind faptul ca nu am fost casatorit cu mama copilului,iar acesta imi poarta numele deci este recunoscut oficial.mentionez faptul in in timpul relatiei mele cu mama copilului domiciliul era la parrintii ei,ca intr-un interval de o luna mama s-a casatorit si a parasit domiciliul parintilor ei cu copilul fara ca eu sa fiu anuntat!cum procedez sa-mi vad copilul pana la finalizarea procesului de custodie!!:sorry::sorry::sorry::sorry: