avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu imi pot vedea copilul din cauza mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu imi pot vedea copilul din cauza mamei

cum procedez sa imi pot vedea copilul dat fiind faptul ca nu am fost casatorit cu mama copilului,iar acesta imi poarta numele deci este recunoscut oficial.mentionez faptul in in timpul relatiei mele cu mama copilului domiciliul era la parrintii ei,ca intr-un interval de o luna mama s-a casatorit si a parasit domiciliul parintilor ei cu copilul fara ca eu sa fiu anuntat!cum procedez sa-mi vad copilul pana la finalizarea procesului de custodie!!:sorry::sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:36, 19 Decembrie 2017
Sa va intelegeti amiabil ca sa il puteti vedea.
Dreptul de a vedea copilul il aveti dar daca ea va ingradeste dreptul trebuie obtinuta hotarare judecatoreasca.
Incercati de urgenta pe calea ordonantei presedintiale.
fara suparare, si eu sunt mama, iar daca cineva ar incerca sa imi i-a custodia copiilor si eu as incerca sa ma ascund. incercati sa vorbiti cu mama copilului , sa va puneti de acord, iar daca nu o gasiti sa ii transmiteti prin persoane comune ceea ce doriti
va multumesc pentru raspuns.la asta ma gandeam chiar maine dimineata depun ordonanta.amiabil nu se poate pentru ca mama fetitei nu comunica sub nici-o forma nu vrea si nu lasa copilul sa ma vada decat in prezenta ei cateva minute!in conditiile in care eu chiar m-am ocupat de acest copil..incercand de nenumarate ori sa-l iau in concedii am fost oprit sai nevoit sa iau mama fetitei sau bunicii cu mine!copilul plange cand ma vede si imi repeta ca nu ii place la noua casa.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator
Cauza dvs necesită ajutorul unui avocat. Trebuie să solicitați ca instanța să stabilească un program de vizitare a copilului.
urmez si depun maine dimineata ordinul prezidential pana la stabilirea custodiei comune a copilului dar nu cu program de vizita...pentru ca nu ma ajuta cu nimic...vreau partea legala cu program de weekend si vacantele jumatate cu mine jumatate din vacante cu mama!

Alte discuții în legătură

Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se da dreptul la vizita pt copil, dupa divorț? Dvdv Dvdv Buna ziua.sunt divortat din 2014 am custodie comuna dar atunci la divort nu am pus program de vizita.Acum sunt in proces pt stabilire program vizita .am avut ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)