avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu imi pot vedea copilul din cauza mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu imi pot vedea copilul din cauza mamei

cum procedez sa imi pot vedea copilul dat fiind faptul ca nu am fost casatorit cu mama copilului,iar acesta imi poarta numele deci este recunoscut oficial.mentionez faptul in in timpul relatiei mele cu mama copilului domiciliul era la parrintii ei,ca intr-un interval de o luna mama s-a casatorit si a parasit domiciliul parintilor ei cu copilul fara ca eu sa fiu anuntat!cum procedez sa-mi vad copilul pana la finalizarea procesului de custodie!!:sorry::sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:36, 19 Decembrie 2017
Asi dori și eu să știu dak pot să-mi văd copilul ..până la divorț suntem căsătoriți dar ea mă amenința cu poliția chear a și chemat politie. Și dânșii mau trimis aks.. m-am dus cu frumosul la ei akss la mama ei unde este și.nu mai lăsat sal văd
Îl pot vedea până vom divorța..
Este necesara o actiune in instanta separata de procesul in curs si instanta va dispune in sensul solicitat de dvs.
Va forțează să obțineți hotărâre judecătorească pe calea ordonanței presedintiale.

Va fi un proces destul de dificil.
Aveti mare grija cum va redactati acțiunea daca nu apelați la avocat.
Trebuie să aveți grijă si la probe.
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Liliana Gradinaru
Avocat 08:48, 19 Decembrie 2017
Sună
Email
Ce s-a mai intamplat, domnule bogdanmoto?
Pentru userrul Roberto
Recomand intotdeauna o negociere in timpul de 25 de zile, termen de raspuns la actiune. Perioada este suficient de lunga sa faceti o procedura legala de mediere, va arata disponibilitatea de a ajunge la o intelegere, la comunicare cu fostul partener, la colaborare in interesul copilului. De asemenea, negocierea e informata, la acel moment deja cunoasteti cererile si argumentele din actiune.
Trebuie mentionat ca, pentru a avea o sansa la negociere, trebuie sa fiti cat mai deschis si maleabil. Ideea aceea din filmele americane cu asul din maneca arata doar gandire manipulatorie, nicidecum deschidere si nu e bine privinta in instanta. Asta pe langa faptul ca sunt sanse mari de esuare a unei proceduri de negociere unde puteti obtine mai multe pe termen lung si pe care o platiti cu tinp, sperante si bani.

In functie de situatie, puteti decide ca in paralel sa obtineti o ordonanta. Asta nu e asul din maneca, daca alegeti sa faceti negocierea si ordonanta in paralel, va recomand sa ii comunicati deschis si de la inceput celeilalte parti acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se da dreptul la vizita pt copil, dupa divorț? Dvdv Dvdv Buna ziua.sunt divortat din 2014 am custodie comuna dar atunci la divort nu am pus program de vizita.Acum sunt in proces pt stabilire program vizita .am avut ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)