avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu imi pot vedea copilul din cauza mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu imi pot vedea copilul din cauza mamei

cum procedez sa imi pot vedea copilul dat fiind faptul ca nu am fost casatorit cu mama copilului,iar acesta imi poarta numele deci este recunoscut oficial.mentionez faptul in in timpul relatiei mele cu mama copilului domiciliul era la parrintii ei,ca intr-un interval de o luna mama s-a casatorit si a parasit domiciliul parintilor ei cu copilul fara ca eu sa fiu anuntat!cum procedez sa-mi vad copilul pana la finalizarea procesului de custodie!!:sorry::sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:36, 19 Decembrie 2017
Aceasta este partea cu programul de vizita doar ca mai larg programul.
Dacă v-ați ocupat de copil aveți șanse.
~ Conținut șters la cerere ~
Ca si doamna de mai sus, si eu consider ca puteti ajunge la un acord. Nu singuri, insa, caci asa ajungeti doar sa va certati iar. Cu ajutorul unui preot, unui avocat, unui mediator, incercand sa tineti seama de copil la fiece pas...
Propuneți prin email un program de vizitare pe care mama să îl accepte. Arătați-vă disponibilitatea de a primi variante și de la mamă. Într-un final, veți putea ajunge mai ușor la o înțelegere cu condiția ca dvs și mama să nu aveți cereri/pretenții/ambiții exagerate.
Dacă nu vă înțelegeți veți ajunge în instanță.
Eu v-as recomanda sa nu incercati singuri sa negociati, relatia va functiona ca si pana acum iar cercul vicios duce la cearta. Va trebuie un neutru, discutii fata in fata, poate nasul de cununie sau cineva dispus sa isi asume rolul asta.

Alte discuții în legătură

Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se da dreptul la vizita pt copil, dupa divorț? Dvdv Dvdv Buna ziua.sunt divortat din 2014 am custodie comuna dar atunci la divort nu am pus program de vizita.Acum sunt in proces pt stabilire program vizita .am avut ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)