avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate vichy28

Activitate vichy28

va mai deranjez cu o intrebare,daca am avut indemnizatie de crestere copil si nu am decat 10 luni de cand mi-am reluat activitatea,se ia in calcul pt.cotizatia din urma cu 12 luni si indemnizatia de crestere copil.multumesc! iar pt.angajati care inca mai lucreaza in aceea FIRMA o rog pe dna AVLILsa-mi dea mai multe detali,trebuie un avocat?multumesc!
buna seara,in septembrie m-am angajat la o firma cu mai multe puncte de lucru.In urma unei sesizari trimisa la toate organele statului,inclusiv garda de mediu.punctul de lucru unde lucram a fost inchis.Majoritatea angajatilor au fost mutati la alt punct de lucru iar alti pusi sa isi dea demisia.Printre cei obligati sa isi dea demisia fiind si eu,am refuzat sa-mi scriu demisia si am cerut somajul,avand continuitate de la fostul loc de munca.Nu mi-au dat somaj deoarece au gasit in contractul de munca ca am fost angajata pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3luni.Eu neavand decat 2 luni de la angajare,m-au dat afara printr-o simpla notificare.Intrebarea mea este am dreptul la somaj? ce se mai poate face avand in vedere ca angajati din firma respectiva au 4 ore pe contract si ei lucreaza 8 ore plus sambata obligatorie inclusa in salariu,dar primind 4 zile in afara celor 21 de zile de concediu.