Sunt studenta in anu 2 la master,specializarea contabilitate,nu am facut CECAR-ul.
In decursul acestui an am depus un dosar pentru accesare fonduri europene,in urma caruia s-a si aprobat si acum nu am voie sa am carte de munca decat in judetul in care am domiciliul.Eu vreau sa tin contabilitatea la o firma din alt judet ceea ce nu imi permit acest lucru datorita dosarului.Pot sa imi fac un PFA si sa fac contract de colaborare intre firma mea si firma respectiva la care doresc sa activez?Mi-au cerut Cecarul,este normal sa nu pot activa ca si contabil daca nu am CECAR-UL?Nu imi pot deschide o firma,un PFA cu obiectul de activitate contabil?
Multumesc!
Deci totul ar fi in zadar?Stiam ca se acorda pensie alimentara pana la varsta de 26 de ani,fata este inca studenta si ma gandeam ca i se poate acorda dreptul la pensie alimentara.
Care este sfatul dumneavoastra?
Am si eu un caz,o fata de 25 de ani nu a primit pensie alimentara de la tatal ei,el fiind de origine ungur,necunoscandu-l,nici mama nu a tinut legatura cu el neavand posibilitati sa il caute.In certificatul de nastere nu este trecut tatal deoarece nu a recunoscut-o pe fata.Intrebarea mea ar fi:il poate da in judecata pentru neachitarea pensiei alimentare,desi nu stie decat numele lui,exista sanse sa il gaseasca si sa se prezinte in sala de judecata,exista sansa de castig daca se face ADN-ul si se dovedeste ca este tatal ei?