avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil pfa

Buna ziua,

Sunt studenta in anu 2 la master,specializarea contabilitate,nu am facut CECAR-ul.
In decursul acestui an am depus un dosar pentru accesare fonduri europene,in urma caruia s-a si aprobat si acum nu am voie sa am carte de munca decat in judetul in care am domiciliul.Eu vreau sa tin contabilitatea la o firma din alt judet ceea ce nu imi permit acest lucru datorita dosarului.Pot sa imi fac un PFA si sa fac contract de colaborare intre firma mea si firma respectiva la care doresc sa activez?Mi-au cerut Cecarul,este normal sa nu pot activa ca si contabil daca nu am CECAR-UL?Nu imi pot deschide o firma,un PFA cu obiectul de activitate contabil?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 21:59, 10 Decembrie 2015
Conform art. 10 alin 2 si 3 contabilitatea la societati comerciale poate fi efectuat de catre persoane angajate cu studii economice superioare sau prin externalizare avand contract de prestari servicii cu persoane fizice sau juridice member CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de cenzor si de paznic claudiakosina claudiakosina la o asociatie de propietari cenzorul poate fi angajat cu conventie civila? care sunt contributiile datorate de asociatia de propietari in acest caz? dar in ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari cocoranum cocoranum O persoana cu studii superioare economice,nefiind membru CECAR,paote sa indeplineasca functia de cenzor,in cazul in care nu locuieste in aceea asociatie? (vezi toată discuția)
Contabil autorizat ceccar claudiamihai91 claudiamihai91 Buna ziua, Eram contabil autorizat ceccar cu studii medii, inactiv , si am deveni,,activ\\" de cativa ani, ca m-au somat.Azi am aflat ca dupa 7 ani de ... (vezi toată discuția)