avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate metalpur

Activitate metalpur

daca detii un srl ,iar sediul social este adresa de domiciliu,dar nu desfasori activitate la sediul social,esti obligat da ai stingator si la sediul social?multumesc
am un srl cu sediul firmei la adresa de domiciliu,infiintat in 2014,cand sau facut actele nu a fost specificat o camera ci pur si simplu tot apartamentul in care locuim patru persoane,mentionez ca la sediul firmei primesc doar corespondenta,activitatea o desfasor la un depozit unde prestez si tin marfa in custodie pt care platesc facturi lunar,am uitat sa mentionez ca domeniul de activitate al firmei este comert cu produse metalurgice,acuma cu noul cod fiscal in care se inzecesc impozitele,nu stiu ce sa procedez, sa merg sa trec o camera in certificat,lucru care m-ar costa 800 lei,sau sa las asa,intrebarea este cat impozit voi plati pe 74mp cat are apartamentul, daca voi plati mai putin in cazul in care e doar o camera,sau nu ma va afect dat fiind faptul ca eu nu prestez nimic la sediul firmei,astept cu interes raspunsul dvs.multumesc