avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate mihai92s

Activitate mihai92s

Unde as putea sa reclam ALTEX AFILIERE! , sunt neseriosi nu platesc si nu imi dai nici un raspuns, am o comanda si au trecut 30 de zile si o am in asteptare , unde as putea sa ii reclam , tot a A.N.P.C ?
Răspuns la discuția Amenintare cu moartea
Pai probe nam ... singura proba daca ar fi cand ma sunat pe abonamentul meu de pe abonamentul lui ... daca ar putea lua inregistrare politia dar asta a fost acum o luna ...
Răspuns la discuția Amenintare cu moartea
Pai asta zice-am si eu din moment ce reclamatia este la politie , in caz de mi se intampla ceva reclamatia este la politie si stie pe cine sa salta... tin sa mentionez ca persoana are influenta in oras.
Buna ziua , ieri am fost abordat de o persoana mai invarsta si ma amenitat "ca ma poate omorar si ca nu il cunosc" sa numai umblu pe strada lui , da pe persoana o cunosc o problema dedicata motivu ca am avut o aventura cu sotia respectivului, nu e prima data cand ma ameninta cu moartea ma amenintat si telefonic dar gluma sa ingrosat abordandu-ma pe strada sa ma meninte ... ce ar trbeuii sa fac ? o reclamatie la politie ? nu am martori cand ma amenintat sau inregistrearea telefonica ... presupun daca am o reclamatie la politie si patesc ceva stiu pe cine sa salte? sau imi trebuie dovezi?