Unde as putea sa reclam ALTEX AFILIERE! , sunt neseriosi nu platesc si nu imi dai nici un raspuns, am o comanda si au trecut 30 de zile si o am in asteptare , unde as putea sa ii reclam , tot a A.N.P.C ?
Pai probe nam ... singura proba daca ar fi cand ma sunat pe abonamentul meu de pe abonamentul lui ... daca ar putea lua inregistrare politia dar asta a fost acum o luna ...
Pai asta zice-am si eu din moment ce reclamatia este la politie , in caz de mi se intampla ceva reclamatia este la politie si stie pe cine sa salta... tin sa mentionez ca persoana are influenta in oras.
Buna ziua , ieri am fost abordat de o persoana mai invarsta si ma amenitat "ca ma poate omorar si ca nu il cunosc" sa numai umblu pe strada lui , da pe persoana o cunosc o problema dedicata motivu ca am avut o aventura cu sotia respectivului, nu e prima data cand ma ameninta cu moartea ma amenintat si telefonic dar gluma sa ingrosat abordandu-ma pe strada sa ma meninte ... ce ar trbeuii sa fac ? o reclamatie la politie ? nu am martori cand ma amenintat sau inregistrearea telefonica ... presupun daca am o reclamatie la politie si patesc ceva stiu pe cine sa salte? sau imi trebuie dovezi?