avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie ALTEX AFILIERE!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie ALTEX AFILIERE!

Unde as putea sa reclam ALTEX AFILIERE! , sunt neseriosi nu platesc si nu imi dai nici un raspuns, am o comanda si au trecut 30 de zile si o am in asteptare , unde as putea sa ii reclam , tot a A.N.P.C ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, voi incerca sa detaliez cat mai pe scurt: am achizitionat ... ClaudiuRadu ClaudiuRadu Buna ziua, Voi incerca sa detaliez cat mai pe scurt: Am achizitionat o masina de spalat vase de la Altex online, facand plata cu cardul (2600 ron - reducere ... (vezi toată discuția)
Procedura in cazul unui produs trimis defect altex patrutz67 patrutz67 ce trebuie sa fac in cazul in care am cumparat online de la Altex o instalatie de clima Whirlpool si dupa montare cu firma autorizata in instalatii de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie altex - intarziere livrare produs platit IulianChiperi IulianChiperi Am comandat pe data de 20.11.2014 un produs de la altex . Ei au zis ca in MAXIM 7 zile lucratoare produsul este la mine au trecut cele 7 zile .... Problema ... (vezi toată discuția)