avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie ALTEX - intarziere livrare produs platit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie ALTEX - intarziere livrare produs platit

Am comandat pe data de 20.11.2014 un produs de la altex . Ei au zis ca in MAXIM 7 zile lucratoare produsul este la mine au trecut cele 7 zile .... Problema este ca am platit produsul si cand sun la relatii clienti nu raspunde nimeni . Ce pot sa fac ? . Am facut deja plangere la ANPC .
Cel mai recent răspuns: IulianChiperi , utilizator 18:39, 1 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Daca ma duc la departamentul de relatii clienti ai magazinului nu ma baga nimeni in seama . Ei zic asa de o saptamana ca produsul vine ... Dar cand vine ? au trecut cele 7 zile care trebuia sa astept
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produs electrocasnic - masina de spalat- pentru a fi schimbat cu alt model liviu_z liviu_z Am achizitionat o masina de spalat rufe cu capacitate de 7kg de la un magazin online pe data de 12.04.2013 (vineri),folosind pentru plata produsului si un ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online dacmo dacmo Pe 18 februarie am achizitionat o casca moto, prin comanda online. Casca a sosit 1 saptamana mai tarziu dar masura nu se potrivea. Casca a fost schimbata cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme legea nr. 449/2003 Mutrescu Mutrescu Bună ziua, anul trecut am cumpărat de la Altex un telefon Asus, și după câteva luni îmi tot apăreau pete galbene pe ecran, pana când în Martie în ... (vezi toată discuția)