avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate iulian244

Activitate iulian244

Buna seara pentru inceput sa va explic situatia mea .Am lucrat pana de curand intr-o instituatie privata , angajatorul in urma interviului mi-a comunicat salariul,turele precizand ca voi avea contract de munca care insa nu a mai aparut cu scuzele de rigoare ( urmez sa schimb firma, nu a ajuns la contabila , etc.) si uite asa a trecut prima luna ziua de salariu si niciun ban ...motivul nu sunt bani trebuie platita chiria. Pana seara trecuta cand dupa 1 saptamana deja de la ziua de salariu bani nu au aparut. Aseara dupa tura mea mi-am luat salariul pe luna lucrata si am plecat acasa..
Problema acum apare . Angajatorul ma sunat ca mi-a facut plangere la politie pentru furt calificat. I-am explicat ca lipsa din. Gestiune este salariul meu si ca voi face si eu plangere la ITM ca am lucrat fara contract. Brusc a aparut un contract din partea lui nesemnat de mine . va rog sfatuiti-ma si spuneti-mi ce se poate intampla .
Precizez ca firma functioneaza mai mult ilegal aceasta fiind un hotel prin ilegal ma refer la faptul ca se comercializeaza bauturi fara aprobare, angajatii fara contract de munca , vizite ale escortelor, bonuri fiscale de la o firma de catering nu hoteliera. Si multe altele