avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Putin ajutor - bani luati din gestiune in contul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Putin ajutor - bani luati din gestiune in contul salariului

Buna seara pentru inceput sa va explic situatia mea .Am lucrat pana de curand intr-o instituatie privata , angajatorul in urma interviului mi-a comunicat salariul,turele precizand ca voi avea contract de munca care insa nu a mai aparut cu scuzele de rigoare ( urmez sa schimb firma, nu a ajuns la contabila , etc.) si uite asa a trecut prima luna ziua de salariu si niciun ban ...motivul nu sunt bani trebuie platita chiria. Pana seara trecuta cand dupa 1 saptamana deja de la ziua de salariu bani nu au aparut. Aseara dupa tura mea mi-am luat salariul pe luna lucrata si am plecat acasa..
Problema acum apare . Angajatorul ma sunat ca mi-a facut plangere la politie pentru furt calificat. I-am explicat ca lipsa din. Gestiune este salariul meu si ca voi face si eu plangere la ITM ca am lucrat fara contract. Brusc a aparut un contract din partea lui nesemnat de mine . va rog sfatuiti-ma si spuneti-mi ce se poate intampla .
Precizez ca firma functioneaza mai mult ilegal aceasta fiind un hotel prin ilegal ma refer la faptul ca se comercializeaza bauturi fara aprobare, angajatii fara contract de munca , vizite ale escortelor, bonuri fiscale de la o firma de catering nu hoteliera. Si multe altele
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 20 Noiembrie 2015
fapta dvs este furt , chiar daca , moral , acestia vi se cuvin ca si salariu neachitat.
Puteti sesiza orice institutie doriti, chiar si plangeri penale pentru aceste asa-zise infractiuni , sau nereguli ale societatii , fiecare dintre dvs. veti raspunde pentru infractiunea/contraventia savarsita .
Infractiunea de furt este mai aspra pedepsita decat munca la negru.

C.i.m.nesemnat de dvs nu are nicio valoare juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera ceva? ContSters226213 ContSters226213 Buna ziua.Ma numesc Vaduva Daniela Sofia si pana in data de 07 10 2011 am lucrat lao firma de catering cu sediul in Craiova [edit]. Eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Furt facut de catre un angajat fara forme legale DTh DTh Buna ziua! Am un fost coleg de serviciu care este acuzat ca ar fi furat banii firmei angajatoare, bani ce reprezentau contra-valoare facturi. Este acuzat ca ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals - act aditinal elenaklaudya elenaklaudya Buna ziua, acum aprox 4 ani am lucrat la o firma in care munceam ture de noapte. Am desoperit recent ca in acea perioada a fost inregistrat la ITM un act ... (vezi toată discuția)