Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea " taxe vamale " , pe care le-am platit. Statul roman a tinut ascus si nu a facut public faptul ca, putem recupera taxele platite, adica " taxele vamale " din aceea vreme ( 2006 - 2009 ) cum era normal si firesc acest lucru. Doar unii au stiut de aceasta chestie, adica " pilele, cunostintele, etc " , care la randul lor percepeau un comision din taxa recuperata. Eu am aflat tarziu de acest lucru. Eu platisem taxele vamale 2075 euro, si....degeaba.
Dar intrebarea mea este : Daca vand masina unui roman, inmatriculata, el sau eu trebuie sa mai platim taxa de poluare, stiind ca eu am platit deja o taxa Statului Roman
La care statul roman, ne fura, ne infunda, ne saraceste si ne duce la sapa de lemn sau de cauciuc( vom merge inapoi in iobagie ) asta-i sigur
Buna ziua, sunt administrator financiar(de patrimoniu) de 2 ( ani) la un liceu. Postul meu este pe studii medii si as vrea sa stiu cum sa procedez sau ce trebuie sa fac sa-l transform postul pe studii superioare, deoarece am facultate de stiinte economice. Dupa cati ani se poate transforma postul din studii medii la studii superioare.