Lucrez pentru o multinationala si am o problema legata de contractul de munca.
Dupa organizarea unui concurs in aceasta firma,la sfarsitul lunii Septembrie,am avansat pe o pozitie de conducere .De atunci pana acum inca nu am primit noul contract individual de munca,cu toate ca mi s-a promis,aproape in fiecare saptamana ca acesta va veni.De asemenea,luna aceasta am primit salariul pentru vechea pozitie si mi s-a promis ca luna viitoare o sa primesc salariul aferent noii pozitii plus diferenta pentru luna trecuta.In vederea solutionarii acestei situatii,am urmatoarele intrebari cu care sper ca ma puteti ajuta :
- Cu ce argumente pot sa vin impotriva celor care se ocupa de contractele de munca,daca totusi se intarzie/refuza semnarea noului contract?
- Daca contractul vine dupa 2-3 luni de la avansarea pe pozitie,perioada de proba incepe doar de la semnarea contractului sau aceasta este discutabila intre cele doua parti ?
- In cazul in care aceasta problema nu se rezolva,se poate face o sesizare la ITM ?
- Pentru suma de bani pe care nu am primit-o luna aceasta,se poate ataca din punct de vedere legal ?
Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi foarte recunoscator.