avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Buksa

Activitate Buksa

Răspuns la discuția Vanzator prin Prima Casa
Multumesc frumos tuturor pentru raspuns! Totul s-a finalizat cu bine. La BRD nu trebuie asteptata intabularea apartamentului pe noul proprietar ci se primesc banii in cont chiar in ziua semnarii actelor.
Răspuns la discuția Vanzator prin Prima Casa
Ilie1111 a scris:

Cum să primiți banii fără să semnați? problema asta v-ați pus-o? Încercați să vă puneți în pielea celuilalt și vedeți dacă mai aveți tot atâtea semne de întrebare de pus la sfărșitul frazei.

În contract se va menționa că veți primi banii după semnare. Aveți privilegiul vânzătorului, pentru neplata prețului, dacă nu primiți banii, imobilul va fi din nou al dvs.

Nu vă mai faceți atîtea griji. Dacă prețul se plătește din credit , cu certitudine vă veți primi banii. Nu există niciun risc.

Eu am intrebat tocmai ca NU cunosteam procedura si nu era necesara ironia din raspuns!

Si mi-am facut griji tocmai ca nu am mai trecut prin asa ceva si cum se intampla de obicei omul aude fel si fel de lucruri care chiar il pun pe ganduri... Un membru al familiei a vandut in urma cu 4 ani un apartament tot prin "Prima Casa" [nu stiu de la care banca] si mi-a spus ca a luat banii si doar apoi a semnat la notar....In plus nici nu a fost apartamentul meu ci eram o imputernicita si probabil de asta mi-am facut atatea griji!...Oricum,multumesc de timpul acordat!
Buna ziua!
Eu sunt vanzatorul unui apartament,iar clientul a luat un imprumut "Prima casa" la BRD,iar dupa cum se vede
dosarul e spre finaliazare.Am si eu o intrebare:cum si cand primesc eu banii???? Mi s-a spus ca dupa ce semnez
contractul la notar,dar fara bani cum sa semnez???? Eu inainte stiam ca se ridica banii apoi se semneaza la notar,
dar aici cica se semneaza apoi se revine la banca sa semneze ceva cumparatorul si sa asteptam sa intre banii in
cont,apoi se merge iar la notar....Cine cunoaste procedura asta de ridicare a banilor prin prisma vanzatorului????